Detaljer

Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Platforme


Vores diagrampakker


Vores platform tilbyder forskellige visningstyper med en række tegneværktøjer. Du kan også tilføje en række forskellige studier og gemme dine indstillinger. Klik på ikonet Chart på et marked. Klik på fanen Chart og klik derefter på Type for at vælge din visningstype.
Var det nyttigt ? Ja Ingen



Relaterede emner :