Detaljer

Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Oversigt


Sådan tilføjes og fjernes en indikator på dit diagram


Klik på fanen Undersøgelser på diagrammet. Vælg relevant indikator, vælg relevante indstillinger, klik på kopier og luk dernæst indikatoren for at vise den på diagrammet.
Var det nyttigt ? Ja Ingen



Relaterede emner :