Detaljer

Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Trading Basics


Sådan gemmes vores diagrammer


Klik på ikonet Chart på det pågældende marked. Tilpas charts ved at bruge de faner, der findes langs den øverste venstre side af vinduet. Klik på fanen Indstillinger og klik på Gem chartindstillinger.
Var det nyttigt ? Ja Ingen



Relaterede emner :