Platforme

Sådan finder du din samlede fortjeneste eller tab på en position

For at se din samlede fortjeneste eller tab på en position, skal du kigge på kolonnen F/T i fanen Åbne positioner svarende til din pågældende position.
Var det nyttigt ? Ja Ingen

Relaterede emner :

• Hvorfor blev min åbne ordre udfyldt på det forkerte niveau?

Somme tider er det ikke muligt at behandle din stopordre eller limit-ordre til den nøjagtige pris, du har angivet.  Dette kan ske, når markedet bevæger sig meget hurtigt eller er meget illikvidt. I disse tilfælde kan din ordre blive behandlet på et andet niveau, end det du har angivet.  Forskellen i niveauer kaldes "slippage" og vil blive fastsat af os på et retfærdigt og rimeligt grundlag. Medmindre det er aftalt, skal du huske, at stop loss-ordrer ikke er garanterede. For yderligere information, se vores vilkår og betingelser.

Læs mere
  • Sådan får du vist din MetaTrader 4 handelshistorik