Detaljer

Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Oversigt


Sådan får du vist din MetaTrader 4 handelshistorik


Klik på kontohistorik i terminalvinduet 

For at få vist din handelshistorik, skal du højreklikke på kontohistorik-feltet og vælge tidsperioden

Hvis terminalvinduet ikke er synligt, skal du trykke CTRL + T for at åbne det.
Var det nyttigt ? Ja Ingen



Relaterede emner :