Detaljer

Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Trading


Sådan ændres diagramstilen


Åbn en chart ved at bruge søgebjælken eller ved at klikke på markedet 
Klik på ikonet Diagram for at generere et nyt diagramvindue 
Klik på Diagrammer og dernæst Type for at vælge din diagramstil
Var det nyttigt ? Ja Ingen



Relaterede emner :