Trading Basics

Maksimal transaktionsstørrelse

Den maksimale handelsstørrelse kan afhænge af den platform, du bruger. Generelt kan du placere enhver handelsstørrelse, så længe du har nok penge på din konto til at dække marginkravene på handlen. Hvis du ikke kan gå ind på din handel via vores hjemmeside, kan du kontakte os gratis på det telefonnummer, der står opført på din regions hjemmeside. Under usædvanlige markedsforhold kan den maksimale handelsstørrelse ændres.