Detaljer

Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Trading


Kan jeg have mere end én konto hos jer?


Kunder kan have mere end én konto hos os, f.eks. én konto for hver handelsplatform, som vi tilbyder. Du kan have op til fem live-konti hos os. Hvis der er behov for yderligere konti, vil dette blive vurderet af vores overholdelsesteam.
Var det nyttigt ? Ja Ingen



Relaterede emner :