Detaljer

Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

MT4


Jeg kan ikke se alle markeder på min MT4 platform


For at få vist alle markederne på din MT4-platform, skal du klikke i feltet "Symbol" på din platform, derefter højreklikke på musen, vælge "Vis alle", og den fulde liste over tilgængelige markeder vil vises.
Var det nyttigt ? Ja Ingen



Relaterede emner :