Tekniske udfordringer

Hvorfor virker mine diagrammer ikke?

Hvis du bruger Google Chrome, kan en af grundene til at dine charts ikke virker være, at din blokering af pop-ups begrænser din adgang. Du kan ikke starte en chart i et nyt vindue, mens du bruger Google Chrome, fordi Chrome tolker åbningen af det nye vindue som en pop-up-annonce og således blokerer det.
For at forhindre dette skal du gennemføre nedenstående trin:

Klik på menuknappen i øverste højre hjørne af Crome-browseren.
Vælg indstillinger for at generere en ny fane
Klik på Under the Hood
Klik på Indholdsindstillinger efterfulgt af Administrer undtagelser, der findes i pop-up-vinduet
Tilføj ?trade.etxcapital.com? som en undtagelse.
Luk vinduet for at afslutte.