Detaljer

Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Uddannelse


Hvorfor kan jeg ikke få adgang til online-webinaret?


Sørg for at du har den seneste version af Windows Media player Hvis du stadig ikke kan få adgang til webinaret, kan du kontakte os på +45 8988 1728
Var det nyttigt ? Ja Ingen



Relaterede emner :