MT4

Hvorfor er jeg ikke i stand til at logge ind på min MT4-konto på den downloadede platform?

Der kan være flere årsager til, hvorfor du ikke kan logge ind på din konto. For det første skal du sikre dig, at dine brugeroplysninger indtastes i det korrekte format uden symboler, og for det andet, at du forsøger at logge på via Live MT4-serveren -mt4live01.etxcapital.com eller mt4live02.etxcapital.com