Overførsel

Hvorfor bliver min kortbetaling afvist?

Når du foretager en indbetaling til os, skal det kort, der bruges have den samme registrerede adresse som den adresse, vi har registreret.  Hvis dine adresser er identiske og det er første gang, du bruger dette kort hos os anbefaler vi, at du kontakter din bank for at informere dem om, at du planlægger at foretage en indbetaling hos os. Lejlighedsvis vil banker afvise den første indbetaling for at udføre en sikkerhedskontrol med kortholderen.

Når du har kontaktet din bank, vil de fjerne blokeringen, og du burde derefter være i stand til at gennemføre transaktionen.