Detaljer

Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Trading


Hvordan registrerer jeg et nyt debet-/kreditkort til min konto?


Når du er logget ind på din konto, skal du klikke på "Tilføj midler"
Register dit kredit-/debitkort ved at udfylde formularen, der vises. 
Klik på Udfør en betaling til din konto 
Du vil derefter have mulighed for at gemme dine kortoplysninger ved at afmærke feltet "Gem kort".
Var det nyttigt ? Ja Ingen



Relaterede emner :