Din konto

Hvordan Foretager Jeg En Udbetaling Fra Min Konto?

Log ind på din konto på, derefter skal du gå til afsnittet ""Din konto"" og klikke på ""Hæv midler"". Du vil derefter blive bedt om at indtaste det beløb, du ønsker hæve. Når du har indsendt din anmodning, vil vores team behandle din anmodning.

Bemærk, at vi ikke er i stand til at foretage udbetalinger til tredjepart. Som beskyttelse mod økonomisk kriminalitet, kan vi bede om yderligere oplysninger/dokumentation, før vi behandler din udbetaling.