Detaljer

Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Oversigt


Hvordan åbner jeg en demo-konto?


For at oprette en demo-konto, skal du vælge fanen "Platforme" på vores hjemmeside og derefter vælge indstillingen "Demo" og følge anvisningerne på skærmen.
Var det nyttigt ? Ja Ingen



Relaterede emner :