Detaljer

Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Mobil


Hvilke mobilenheder understøtter I?


Du skal bruge de mobilprogrammer, vi tilbyder for at få adgang til din konto hos os via mobiltelefon. Du kan enten hente programmerne fra Apple App Store eller Google Play store.
Var det nyttigt ? Ja Ingen



Relaterede emner :