Din konto

Hvad gør jeg, hvis mit kredit-/debetkort er blevet stjålet, eller hvis min finansieringskonto er blevet lukket?

Hvis du sender os midler i en anden valuta end din kontos grundvaluta, vil vi konvertere dem til spotkursen fra slutningen af handlen på den foregående dag, med rimelighed fastsat af os. Bemærk, at hvis denne proces skulle være nødvendig, vil din indbetaling tage længere tid for at blive krediteret til din handelskonto. Vi vil ikke være ansvarlige for eventuelle kurstab, du lider som følge af en sådan konvertering.