Detaljer

Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Mobil


Hvad gør jeg, hvis iPhone eller iPad app'en ikke virker?


Hvis dette ikke afhjælper problemet, skal du afinstallere og downloade programmet til enheden igen.
Var det nyttigt ? Ja Ingen



Relaterede emner :