Detaljer

Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Kontodetaljer


Har du glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?


For at få dine login-oplysninger skal du gå til ETX Capitals login-side. Du skal derefter klikke på knappen ""Glemt?"" ud for feltet med brugernavn eller adgangskode for at hente dine oplysninger.
   

Benyt dette link til at genoprette adgangskoden - https://clients.etxcapital.com/Login/ResetPassword
Var det nyttigt ? Ja Ingen



Relaterede emner :