Detaljer

Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Overførsel


Handelssikkerhed


Vi bruger det internationalt anerkendte sikkerhedssystem Secure Sockets Layer (SSL). Dette system krypterer alle betalinger med kredit- og debitkort over nettet. Systemet fungerer automatisk, og du vil modtage en øjeblikkelig besked, hvis din browser ikke understøtter det.
Var det nyttigt ? Ja Ingen



Relaterede emner :