• Sådan placeres en handel

Klik på Call, hvis du tror, at prisen på aktivet vil stige ved udløbstiden, eller klik på Put, hvis du tror, at prisen på aktivet vil falde. Indsæt beløbet du ønsker at handle med og godkend. Handlen kan annulleres ved at klikke på ikonet Exit til enhver tid inden godkendelse af handelen

Læs mere
  • Hvad er gearing?

Gearing giver stor eksponering for et meget mindre beløb, kendt som "marginkravet". Dette betyder, at gæld bruges som supplement til en investering. Beløbet er det potentielle forhold mellem fortjeneste og tab og dit marginkrav. Gearing er begrundelsen for, hvorfor tab kan overstige dine indbetalinger. Derfor kan en position med højere gearing opnå eller tabe et stort beløb med en lille indledende omkostning. Forøgelse af gearingen øger risikoen.

Læs mere
  • Maksimal transaktionsstørrelse

Den maksimale handelsstørrelse kan afhænge af den platform, du bruger. Generelt kan du placere enhver handelsstørrelse, så længe du har nok penge på din konto til at dække marginkravene på handlen. Hvis du ikke kan gå ind på din handel via vores hjemmeside, kan du kontakte os gratis på det telefonnummer, der står opført på din regions hjemmeside. Under usædvanlige markedsforhold kan den maksimale handelsstørrelse ændres.

Læs mere
  • Hvad er glidning?

Forskellen mellem niveauet for en ordre og den aktuelle pris, den blev udført til.  Dette kan forekomme i perioder med højere volatilitet som f.eks. økonomiske meddelelser eller ved markedsåbning/slutningen af en handelssession.

Læs mere
  • Minimum transaktionsstørrelse

Minimum transaktionsstørrelsen står opført på markedets handelsvindue

Læs mere
  • Hvordan åbner jeg en konto?

Klik på "Ansøg nu", vælg den/de platform(e), du ønsker at ansøge om og udfyld ansøgningsskemaet online.

Læs mere
  • Tilbyder I garanteret stop loss?

Vi tilbyder garanteret stop loss på bestemte markeder. Der opkræves et tillægsgebyr for denne funktion, som vises på bekræftelsen, når den vælges.

Læs mere
  • Sådan redigeres en ordre til at åbne

Åbn ordrebogen
    Klik på Ændring på den pågældende ordre for at generere et vindue med Ændring af ordre
    Udfør de ændringer du ønsker og klik på Ændring for at bekræfte ændringerne.

Læs mere
  • Hvordan åbner jeg en Meta Trader 4 konto?

Hvis du allerede har en konto hos os, kan du blot logge ind og vælge "tilføj MT4 konto". Alternativt kan du, hvis du ikke er kontoindehaver, klikke på "Ansøg nu" og vælge Meta Trader 4 som din platform.

Læs mere
  • Sådan gemmes vores diagrammer

Klik på ikonet Chart på det pågældende marked. Tilpas charts ved at bruge de faner, der findes langs den øverste venstre side af vinduet. Klik på fanen Indstillinger og klik på Gem chartindstillinger.

Læs mere
  • Sådan konverteres din valutasaldo

Daglige valutahandler konverteres til din standardvaluta efter midnat (omkring 02:00 GTM) mellem søndag og torsdag. Ønsker du, at din valutasaldo ikke automatisk konverteres, skal du lade os det vide på forhånd og derefter kontakte os hver gang, du vil have din saldo konverteret.

Læs mere
  • Hvordan åbner jeg en demo-konto?

For at oprette en demo-konto, skal du vælge fanen "Platforme" på vores hjemmeside og derefter vælge indstillingen "Demo" og følge anvisningerne på skærmen.

Læs mere
  • Disponible handelsmidler

Dine disponible handelsmidler kan udregnes ved hjælp af følgende formel: din likvidationsværdi minus den krævede margin for åbne handler. Hvis tallet er positivt, er dette beløbet, du har til rådighed til handel. Hvis det er negativt, er dette beløbet, du skal indbetale, før du har nok disponible midler til at handle igen.

Læs mere
  • Hvor længe gemmes diagramdata?

Længde af perioden                                                        Længde af lagringen

Afkryds data og perioder på mindre end 1 minut                                                     1 dag

perioder på 1 minut - perioder på 5 minutter                                                          2 dage

perioder på 5 minutter - perioder på 30 minutter                                                     2 uger

perioder på 1 time - perioder på 4 timer                                                    Flere måneder

perioder på 1 dag og over            Siden markedet blev oprettet på ETX Capital platformen

Læs mere
  • Hvad er en dividende?

• Aktier, indekser, råvarer:
    Samlet positionsstørrelse x 3.5% / 365 – lad os tage Barclays som et eksempel.
    Total positionsstørrelse (eksponering) - £10000 x 3,5% (Libor + 3) = £350 / 365 = 95p pr. dag i finansiering. Bemærk, at for en weekend roll tilføjes gebyret kun én gang, men det underliggende marked spread vil være større, da du vil rulle en position i 3 dage i modsætning til kun én.
    FX:
    Renteberegningen er baseret på de valutaer, der er involveret i den handel, du har åben. ETX-gebyret baseres og beregnes efter den underliggende valutakurs kl. 20.00. Begge tilføjes derefter til størrelsen på positionen/erne, du har kørende, og renten natten over enten debiteres eller krediteres som en post på din konto på daglig basis på alle åbne positioner.

Finansiering natten over afledes af finansgebyrerne, der betales for at opretholde en åben position i de underliggende interbank-valutamarkeder ofte omtalt som tom/next (tomorrow/next day borrowing, ""swap"" eller ""swappoint"") dvs. det er et omsættelig marked i swaps, der bevæger sig med renteforventninger og udbud og efterspørgsel på en lignende måde som spotmarkedets bevægelser, selv om kortdaterede swaps handles på den forreste del af kurven og består af meget små spreads/""pips"", normalt til 5 og 6 decimaler.
    Bemærk også, at det underliggende markeds swaprenter ændrer sig og er ikke fastsatte, så gebyrer kan variere og vil ændre sig, når de faktorer, der bruges til at udlede dem, ændrer sig, mens ETX-gebyret er fastsat til 0,0054 % og er konkurrencedygtigt i forhold til andre markedsaktører  Finansiering natten over kan periodiseres eller opkræves afhængigt af retningen på handelen og det instrument, der bliver handlet.

Læs mere
  • Farverne på kurserne på vores handelsplatform

Grøn signalerer en stigning i prisen, rød signalerer et fald i prisen

Læs mere
  • Hvad er jeres finansieringsgebyrer natten over?

• Aktier, indekser, råvarer:
    Samlet positionsstørrelse x 3.5% / 365 – lad os tage Barclays som et eksempel.
    Total positionsstørrelse (eksponering) - £10000 x 3,5% (Libor + 3) = £350 / 365 = 95p pr. dag i finansiering. Bemærk, at for en weekend roll tilføjes gebyret kun én gang, men det underliggende marked spread vil være større, da du vil rulle en position i 3 dage i modsætning til kun én.
    FX:
    Renteberegningen er baseret på de valutaer, der er involveret i den handel, du har åben. ETX-gebyret baseres og beregnes efter den underliggende valutakurs kl. 20.00. Begge tilføjes derefter til størrelsen på positionen/erne, du har kørende, og renten natten over enten debiteres eller krediteres som en post på din konto på daglig basis på alle åbne positioner.

Finansiering natten over afledes af finansgebyrerne, der betales for at opretholde en åben position i de underliggende interbank-valutamarkeder ofte omtalt som tom/next (tomorrow/next day borrowing, ""swap"" eller ""swappoint"") dvs. det er et omsættelig marked i swaps, der bevæger sig med renteforventninger og udbud og efterspørgsel på en lignende måde som spotmarkedets bevægelser, selv om kortdaterede swaps handles på den forreste del af kurven og består af meget små spreads/""pips"", normalt til 5 og 6 decimaler.
    Bemærk også, at det underliggende markeds swaprenter ændrer sig og er ikke fastsatte, så gebyrer kan variere og vil ændre sig, når de faktorer, der bruges til at udlede dem, ændrer sig, mens ETX-gebyret er fastsat til 0,0054 % og er konkurrencedygtigt i forhold til andre markedsaktører  Finansiering natten over kan periodiseres eller opkræves afhængigt af retningen på handelen og det instrument, der bliver handlet.

Læs mere
  • Sådan placeres en ordre til at åbne

Klik på fanen Ordre for at generere et vindue for Ny ordre
    Vælg det niveau, du vil købe eller sælge på
    Juster øvrige sektioner ifølge dine specifikationer
    Klik på Placér for at bekræfte din ordre til at åbne.

Læs mere
  • Vores diagrampakker

Vores platform tilbyder forskellige visningstyper med en række tegneværktøjer. Du kan også tilføje en række forskellige studier og gemme dine indstillinger. Klik på ikonet Chart på et marked. Klik på fanen Chart og klik derefter på Type for at vælge din visningstype.

Læs mere
  • Sådan får du vist din MetaTrader 4 handelshistorik

Klik på kontohistorik i terminalvinduet

For at få vist din handelshistorik, skal du højreklikke på kontohistorik-feltet og vælge tidsperioden

Hvis terminalvinduet ikke er synligt, skal du trykke CTRL + T for at åbne det.

Læs mere
  • Hvad er formålet med limit-ordrer?

En ordre til at købe eller sælge et produkt, når det rammer en bestemt pris. En limit-ordre placeres, når du vil lave en handel på en anden pris end den nuværende pris. Handlende bør huske på, at limit-ordrer kan udfyldes på forskellige niveauer i forhold til hvad der forventes i tilfælde af ekstrem volatilitet, når markederne ikke bevæger sig jævnt. Bemærk, at medmindre det er aftalt, er stop loss-ordrer ikke garanterede.

Læs mere
  • Sådan ændres diagramstilen

Åbn en chart ved at bruge søgebjælken eller ved at klikke på markedet
    Klik på ikonet Diagram for at generere et nyt diagramvindue
    Klik på Diagrammer og dernæst Type for at vælge din diagramstil

Læs mere
  • Hvorfor blev min åbne ordre udfyldt på det forkerte niveau?

Somme tider er det ikke muligt at behandle din stopordre eller limit-ordre til den nøjagtige pris, du har angivet.  Dette kan ske, når markedet bevæger sig meget hurtigt eller er meget illikvidt. I disse tilfælde kan din ordre blive behandlet på et andet niveau, end det du har angivet.  Forskellen i niveauer kaldes "slippage" og vil blive fastsat af os på et retfærdigt og rimeligt grundlag. Medmindre det er aftalt, skal du huske, at stop loss-ordrer ikke er garanterede. For yderligere information, se vores vilkår og betingelser.

Læs mere
  • Sådan åbnes et diagram i et nyt browservindue

Klik på ikonet Flyt til nyt vindue, der findes i det øverste højre hjørne af chartvinduet

Læs mere
  • Hvad tid bliver diagrammerne nulstillet?

De daglige candlesticks på charts bliver automatisk nulstillet ved midnat lokal tid. F.eks. de daglige candlestick for SP 500 - dagligt rullende charts vil være fra midnat til midnat (New York-tid).  Daglige prisændringer:  Daglige prisændringer tilføjes ved midnat London-tid. Alle priser baseres på den officielle lukning af det underliggende marked.

Læs mere
  • Sådan tilføjes og fjernes en indikator på dit diagram

Klik på fanen Undersøgelser på diagrammet. Vælg relevant indikator, vælg relevante indstillinger, klik på kopier og luk dernæst indikatoren for at vise den på diagrammet.

Læs mere
  • Hvilken tid vises på webstedet?

Tiden er indstillet til Greenwich Mean Time (GMT +0.00). Den synkroniseres med markedstiden.

Læs mere
  • Hvad er de kurser, der vises i handelsfelterne?

Kurser er angivne priser på aktiver. Bemærk at kurser, der tilbydes af os ikke altid afspejler nøjagtige markedspriser og kan variere nogle få pips. De kurser, vi præsenterer i handelsfelterne på vores hjemmeside, er dem, som vi er villige til at sælge optionerne for.

Læs mere
  • Hvorfor fortsætter kurserne med at ændre sig, før jeg tager en beslutning?

Markedsudsving påvirker vores automatiske prissætningsfunktion, der viser kurserne i realtid. Derudover har du mulighed for at annullere din handel, hvis du ikke modtog den nøjagtige kurs, du ønskede at handle på.

Kursanalyse angives med en blinkende bevægelse, når prisen svinger. Prisen skifter til grøn, når den bevæger sig op, eller til rød, når den bevæger sig ned.

Læs mere
  • Sådan finder du din minimum stop distance for et marked

Klik direkte på det pågældende marked eller brug søgefeltet
    Klik på Handel for at generere et nyt handelsvindue
    Klik på Avanceret og afmærk afkrydsningsfeltet Stop
    Brug den nedadgående piletast til at sænke dit stop-niveau
    Hvis du ikke kan sænke dit stop-niveau mere, har du nået minimum stop-distancen.

Læs mere
  • Hvorfor blev min position lukket på et andet niveau end mit angivne stop eller limit?

Somme tider er det ikke muligt at behandle din stopordre eller limit-ordre til den nøjagtige pris, du har angivet.  Dette kan ske, når markedet bevæger sig meget hurtigt eller er meget illikvidt.  I disse tilfælde kan din ordre blive behandlet på et dårligere niveau end det, du har angivet. Forskellen i niveauer kaldes ""slippage""og vil blive fastsat af os på et retfærdigt og rimeligt grundlag.

Bemærk, at medmindre det er aftalt, er stop loss-ordrer ikke garanterede.

Læs mere
  • Kan jeg have ordrer på to positioner i modsat retning på samme marked?

Selv om det er muligt at afdække handler under visse betingelser på MT4-platformen, tilbyder vi generelt ikke en funktion, der giver dig mulighed for at åbne to positioner i modsat retning på det samme marked på den samme udløbsdato.

Læs mere
  • Tilgængelige aktier på vores platform

Du kan finde den aktie, du ønsker at handle ved at bruge søgefeltet på handelsplatformen.

Læs mere
  • Hvilke typer konti tilbyder I?

Vi tilbyder en række platforme her hos ETX Capital. Se vores side over platforme.

Læs mere
  • Sådan finder du din samlede fortjeneste eller tab på en position

For at se din samlede fortjeneste eller tab på en position, skal du kigge på kolonnen F/T i fanen Åbne positioner svarende til din pågældende position.

Læs mere
  • Kan jeg have mere end én konto hos jer?

Kunder kan have mere end én konto hos os, f.eks. én konto for hver handelsplatform, som vi tilbyder. Du kan have op til fem live-konti hos os. Hvis der er behov for yderligere konti, vil dette blive vurderet af vores overholdelsesteam.

Læs mere
  • Hvordan registrerer jeg et nyt debet-/kreditkort til min konto?

Når du er logget ind på din konto, skal du klikke på "Tilføj midler"
    Register dit kredit-/debitkort ved at udfylde formularen, der vises.
    Klik på Udfør en betaling til din konto
    Du vil derefter have mulighed for at gemme dine kortoplysninger ved at afmærke feltet "Gem kort".

Læs mere
  • Hvordan udpeger jeg en befuldmægtiget?

Du kan anmode om en fuldmagtsformular ved at sende os en e-mail på customer.service@etxcapital.dk eller ved at ringe til (+45 89 88 17 28)

Læs mere
  • Hvorfor kan jeg ikke foretage en handel?

Din konto er utilstrækkeligt finansieret, du har forsøgt at handle uden for åbningstiderne, eller den pris, som du forsøger at handle til er ikke længere gyldig.

Hvis disse årsager ikke er tilfældet, skal du kontakte os på customer.service@etxcapital.dk eller det gratis telefonnummer, der står opført på din regions hjemmeside.

Læs mere
  • Hvorfor blev min position uventet lukket?

Et stop eller limit, som du har sat på din position, blev nået og udført. Din position er blevet lukket pga. en margin call. Hvis dine "Til rådighed stående handelsmidler" falder og bliver et negativt tal, skal du tilføje midler til din konto eller lukke din nuværende position. Hvis du ikke foretager dig noget, vil det resultere i, at risikoafdelingen lukker (eller delvist lukker) din position. Alternativt kan du have handlet på en futures kontrakt, hvis udløbsdato er nået. Du kan ringe til os før kontraktens udløb for at rulle kontrakten over til den næste udløbsdato.

Læs mere
  • Dit afkast hvis din option giver overskud

En vellykket investering vil se et afkast i overensstemmelse med den procentdel, der vises for det særlige tilbud, du ønsker at handle. Hver option har sin egen udbetalingsprocent.