Teknisk
  • Hvorfor kan jeg ikke logge ind på mobilapplikationen?

Vær opmærksom på, at vores mobilprogram er versalfølsomt. Først skal du sikre dig, at dine brugeroplysninger indtastes i det korrekte format uden symboler eller ekstra mellemrum.

Læs mere
  • Er app'en kompatibel med Android-tabletter?

Appen kan bruges på næsten alle Android-enheder, men er designet til Android smartphone.  Vi anbefaler, at du downloader Android 4.0 eller nyere.

Læs mere
  • Hvilke mobilenheder understøtter I?

Du skal bruge de mobilprogrammer, vi tilbyder for at få adgang til din konto hos os via mobiltelefon. Du kan enten hente programmerne fra Apple App Store eller Google Play store.

Læs mere
  • Hvad gør jeg, hvis iPhone eller iPad app'en ikke virker?

Hvis dette ikke afhjælper problemet, skal du afinstallere og downloade programmet til enheden igen.