• Kan I levere skatteopgørelser?

Vi kan give dig et kontoudtog for en angivet tidsperiode. Det er et almindeligt kontoudtog og ikke skattespecifikt.

Læs mere
  • Har du glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?

For at få dine login-oplysninger skal du gå til ETX Capitals login-side. Du skal derefter klikke på knappen ""Glemt?"" ud for feltet med brugernavn eller adgangskode for at hente dine oplysninger.

Benyt dette link til at genoprette adgangskoden - https://clients.etxcapital.com/Login/ResetPassword

Læs mere
  • Jeg har brug for at sende mine kontraktmeddelelser til mit overholdelsesteam, hvordan gør jeg det?

Ring på (+45 89 88 17 28) eller send en e-mail til customer.service@etxcapital.dk for at anmode om dette.

Læs mere
  • Hvordan opdaterer jeg personlige oplysninger på min konto?

Ring på (+45 89 88 17 28) eller send en e-mail til customer.service@etxcapital.dk for at opdatere dine personlige oplysninger. I visse tilfælde kan vi kræve yderligere oplysninger eller dokumentation fra dig.